Ma 2020. 11. 25, szerda, Katalin napja van.

81720 tanárnak ajándékoz Béres Cseppet a Béres Gyógyszergyár

2020.10.29 15:54. - Kovács Janka

A Béres Gyógyszergyárnak kiemelten fontos az oktatás és a tudomány támogatása, ezért is adományoz mintegy 138 millió forint értékben immunerősítőt a tanárok számára.


81 720 doboz Béres Cseppet vett át 81720 tanár nevében Hajnal Gabriella, a KLIK elnöke Dr Béres Józseftől, a Béres Gyógyszergyár elnökétől. 
 
Okkal választotta a tanárokat a Béres Gyógyszergyár, hiszen számukra, a cégük megalapítása óta, azaz 31 éve kiemelten fontos az oktatás és a tudomány támogatása és ezidő alatt megannyi diákot támogattak céljaik elérésében.
Dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke az átadáson elmondta, a mostani adományuk jelképes megbecsülés a tanárok felé, hiszen a mostani járványügyi helyzetben ők a frontvonalban harcolnak, és az élen tevékenykednek. 
 
 
Hajnal Gabriella, a KLIK elnöke szerint a járvány megfékezéséhez felelős magatartásra van szükség a tanárok, a diákok és a szülők részéről is és tanárként úgy tapasztalja, a gyerekek is figyelmeztetik egymást a járványügyi szabályok betartására.
 
Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár is jelen volt az átadáson, aki szerint a tanárok remek munkát végeztek mind tavasszal, mind pedig most.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.11.18. (45. szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget