Ma 2020. 11. 25, szerda, Katalin napja van.

Ezért lehet hasznos, ha kéznél van egy korszerű olajradiátor

2020.11.16 16:02. - Kovács Janka

A modern olajradiátorok elképesztően hasznos elektromos fűtési megoldásnak számítanak akkor, amikor gyorsan és minél hatékonyabban szeretnénk megvalósítani a fűtést magunk körül. Úgyhogy nem is volt kérdés, hogy külön bejegyzést szentelünk ezeknek a praktikus és egyébként roppant költséghatékony eszközöknek. (Hirdetés)

Hirdetés

Egyaránt szóba kerülnek tehát a felhasználással járó előnyök, illetve a lehetséges alkalmazási helyek.

Akkor sem kell fáznunk, ha váratlanul hűvössé válik az idő az ősz derekán

Az elmúlt években nemcsak az április hónapra lehetett rásütni a „szeszélyes” jelzőt, ugyanis sokszor már korábban is egészen cidri körülmények uralkodtak. Ilyenkor viszont nagy baj, ha a normál fűtési rendszer még nem áll készen a szezonra.

Ezt a kellemetlenséget, no meg a vastag pulóverben vacogást tudjuk hatékonyan áthidalni úgy, hogy elérhető közelségben akad egy korszerű olajradiátor. Ennek köszönhetően ugyanis percek alatt komfortos meleget varázsolhatunk magunk körül.

Ezekkel az előnyökkel jár együtt az olajradiátor rendszeres alkalmazása

A modern olajradiátorokra elsősorban kiegészítő fűtési opcióként célszerű gondolni. Abból viszont első rangúak, és elképesztően jól hasznosíthatók. Már a viszonylag könnyű önsúly, illetve a mobil kivitel is azt segíti elő, hogy igény szerint könnyedén tudjuk az olajradiátort szállítani egyik helyről a másikra.

Maga a működtetés egyébként kifejezetten költséghatékony, köszönhetően a racionális energiafelhasználásnak. Szintén ennek az érvényesülését segíti elő az a tényező is, hogy a modern olajradiátorokon már hajszálpontos precizitással szabályozható a kívánt hőfok.

De talán a legnagyobb előny mégis abban rejlik, hogy elképesztő gyorsasággal képesek meleget varázsolni maguk körül ezek a modern fűtési eszközök. Vagyis a bekapcsolást követően nem kell majd sokáig várni arra, hogy végre kellemes meleg uralkodjon a helyiség egészében.

 

Hol jöhet egyáltalán szóba az olajradiátor használatának a lehetősége?

Ahogy azt fentebb is írtuk, az olajradiátorra elsősorban kiegészítő fűtési opcióként érdemes gondolni. Viszont a mobil kivitelnek köszönhetően sokféle variációja akad a lehetséges felhasználási helyzeteknek és módoknak.

Kimondottan praktikus választást kínál például nyaralókban, illetve hétvégi házakban, ahol rendszerint egy-egy napra kell megoldani a fűtést, ott viszont gyorsan. A nagyobb beltérrel rendelkező irodák, illetve otthonok kapcsán is felmerülhet a használat lehetősége, ha az elsődleges fűtés kiegészítéseként vagy pedig alternatívájaként keresünk eredményes opciót.

A legjobb pedig az, hogy ezek között a felhasználási helyek között nem is feltétlenül kell választani. Elég csak bepakolni az olajradiátort az autó csomagtartójába, és tetszés szerint szállíthatjuk át egyik helyről a másikra.

 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.11.18. (45. szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget