Ma 2020. 11. 25, szerda, Katalin napja van.

Lézeres kezelések horkolás ellen

2020.11.16 16:00. - Kovács Janka

Az éjszakai horkolás ma már valóságos népbetegségnek számít, s tulajdonképpen a lakosság több mint a felét érinti. Sokakban az a tévhit él még mai napig, hogy ez ellen nem igazán lehet mit tenni. Azonban most egy profi fül-orr-gégésztől olyan fülest kaptunk, hogy néhány innovatív módszerrel mégis orvosolható a helyzet. A következő cikkben így megismerkedhet a horkolás elleni lézeres kezelésekkel! (Hirdetés)


Lézerrel, beavatkozások nélkül!

 

Hallott már a A FOTONA NightLase Twinlight 2D kezelésről? Ez gyakorlatilag egy olyan gyors, soft lézeres kezelés, amely nem jár semmilyen sebészeti beavatkozással, ugyanakkor nagyban javítható az alvásminőség. Az eljárás ráadásul a felszíni hám sérülése nélkül fejti ki hatását, ezáltal csökken az alvás közbeni légzéskimaradás, s mérsékli vagy teljesen megszünteti a horkolást. 

 

Ennek pedig nagy valószínűséggel nemcsak mi, de a házastársunk is nagyon fog majd örülni. 

A kezelés hatásairól bővebben

 

Az eljárás során egyáltalán nincs szükség érzéstelenítésre, hiszen teljesen fájdalommentes. A beavatkozást követő napon maximum enyhe torokfájást tapasztalhatunk. 

 

Hogyan fejti ki hatását a lézer? A lágy szájpad és a garat környéki nyálkahártyát felmelegíti a lézerfény, ennek hatására összehúzódik, ezáltal a horkolási hang és a légvétel kimaradása is csökken.

 

Az első kezelést követően 40-60%-os, a második eljárás után akár 70-90%-os javulás is tapasztalható. 

 

Ha egyéb témában is kipróbálni ezt az innovatív új módszert, akkor a hévízi Hotel Európa fit**** lézeres kezelései segíthetnek ebben Önnek! 

 

Javallatok és ellenjavallatok

 

A teljes kúra általában 6 héten át tart, és 3 különböző kezelésből áll. Egy kezelés időtartama 20 perc. Nem szükséges a folyamat alatt semmilyen kiegészítő eszköz viselése és kémiai beavatkozással sem jár. A terápiának köszönhetően visszanyerhetjük a nyugodt pihenést, a kiegyensúlyozott alvást. 

 

Nem ajánlott alkalmazni a terápiát annak, aki kifejezetten erős garatreflexszel rendelkezik, szájzára van, illetve fényérzékenységet okozó gyógyszereket szed!

 

A kezelés feltétele továbbá, hogy a beteg részletes fül-orr-gégészeti szakvizsgálat alá vesse magát. A pontos diagnózis érdekében még szükség lehet alvásvizsgálati leletre is, hogy kiderüljön, esetleg alvási apnoe súlyosbítja-e a horkolásos panaszokat.

 

Lézeres kezelések

 

A modern technológia és az egészségügyi szakértelem ötvözése forradalmi kezeléseket eredményezett. Végre professzionális, fájdalommentes és esztétikus eljárásokon vehetünk részt, amelyek segítenek megoldani a régóta fennálló problémáinkat. 

 

A horkolás kezelésén túl lehetőség van még például intimlézer, bőrgyógyászati és csakraharmonizáló lézeres kezelésekre is.

 

Ha lehetősége van, ne várja meg, amíg a probléma kialakul, fontos a megelőzés is, így az Európafitben számos egészségmegőrző kezelés közül is válogathat!

 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.11.18. (45. szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget