Ma 2021. 1. 27, szerda, Angelika napja van.

Szép sikereket értek el a Szolnoki SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola tanulói

2020.12.04 14:52. - Iroda

A Szolnoki SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola diákjai szép sikereket értek el a különböző tanulmányi versenyeken. 


2020. november 7-én rendezték meg a "Cégre fel" - online országos vállalkozói esettanulmány versenyt, melyre 75 csapat nevezett az ország határain belül-, és a határain kívülről egyaránt. A megmérettetésen első helyezést ért el az iskola GucciGang elnevezésű csapata, amelynek tagjai Biriszló Kíra, Talált Lili Anna és Tóvízi Zsanett 5/13. A osztály postai üzleti ügyintéző tanulók voltak. A csapatot Ignácz Róbert oktató készítette fel.

A "Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis!" verseny megyei döntőjében az iskola három csapata is részt vett, melyen a 3., a 8. és a 9. helyezéseket szerezték meg tanulóink, csekély pontszámmal elmaradva az országos döntőbe került csapattól. Mindhárom csapat felkészítője Kovács Zsuzsanna oktató volt.

 

2020. november 20-án rendezték meg az Országos Szakiskolai Közismereti Tanulmányi Verseny (OSZKTV) humán tantárgycsoport országos döntőjét, melyet az iskola 10. E osztályos tanulója, Pallagi Zoltán Bence megnyert. A diákot Molnárné Ignácz Mária és Csőke Dénes oktatók készítették fel a megmérettetésre, de a tavalyi tanévben, amikor a verseny kezdődött, az azóta már nyugdíjba vonult dr. Rimay Volter Klára is segítette a tanulót.

 

Közölte: Szolnoki Szakképzési CentrumHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.20. (3. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget