Ma 2021. 1. 20, szerda, Sebestyén napja van.

Praktikus segédlet a modern LED szalagok rögzítéséhez

2020.12.15 08:19. - Kovács Janka

Hogyan lehet megvalósítani a korszerű LED szalagok rögzítését anélkül, hogy a munka indokolatlanul sok időt venne el, és az eredmény ne lenne esztétikailag kifogástalan? A cikkben ezt a kérdést fogjuk részletesen is megválaszolni. (Hirdetés)

Hirdetés

Bízunk benne, hogy ebben a formában hathatós segédletet tudunk biztosítani a LED szalagok rögzítésének a zökkenőmentes kivitelezéséhez, hogy a környezetünk valóban minőségi fényforrásokkal gazdagodjon.

 

Mire lehet szükségünk a modern LED szalagok stabil rögzítéséhez?

Amikor a LED szalagok rögzítésének a megvalósítása a cél, akkor nem érdemes a szalagokat csak úgy önmagukban a falra illeszteni. Ez ugyanis sem az esztétikum, sem pedig a praktikum szempontjából nem lesz ideális.

A natúr rögzített LED szalagokra rátapad a por, nem szépek, és még nem is tartanak úgy, ahogyan azt elvárnánk. Pontosan ezt a nehézséget tudjuk könnyedén áthidalni a korszerű LED profilok alkalmazásával.

A korszerű alumínium LED profilok arra lettek kitalálva, hogy megfelelő tartást biztosítsanak a LED szalagoknak anélkül, hogy esztétikai szempontból sérülne a kialakított összkép.


Mire figyeljünk, amikor a LED szalagok rögzítését valósítjuk meg?

A LED szalagokat a profilokhoz kell ragasztani. Nem kell félni, egészen könnyen kivitelezhető feladatról van szó. Ugyanis a korszerű LED szalagok hátulsó felülete öntapadós, ennek köszönhetően pedig pikk-pakk hozzá tudjuk illeszteni őket az alumínium profilokhoz.

Persze ettől függetlenül azért nem árt odafigyelni a precizitásra és a pontosságra annak érdekében, hogy a végeredmény tényleg kifogástalan legyen. Amikor a ragasztás megvan, akkor az alumínium LED profilok falhoz történő illesztését kell megvalósítani.

Fontos hozzátenni még, hogy a LED szalagok rögzítése azért is könnyebb feladat, mert a felületük kellően rugalmas, így segítve elő a gördülékeny haladást.

 

Hol mutathatnak igazán előnyösen a rögzített LED szalagok?

Mivel kifejezetten szép látványt nyújtó fényforrásokról van szó, ezért az alkalmazási lehetőségeik egészen sokrétűek. Ha pusztán az otthoni felhasználási lehetőségeket vesszük alapul, akkor a modern LED szalagok a lakás számos pontján helyet kaphatnak.

Ott van példának okáért a nappali vagy a hálószoba, vagy pedig a lépcsőfeljáró közvetlen környezete. Ezenfelül a fürdőszoba is szóba jöhet a LED szalagok alkalmazása kapcsán, ha sikerül megfelelő IP-védelemmel ellátott modellt választani.

Persze a LED szalagok az otthonon túl egy-egy rendezvényhelyszínen, szórakozóhelyen és üzlethelyiségben is elképesztően jól mutatnak. Különösen akkor, ha a rögzítésüket sikerül kellő hatékonysággal és odafigyeléssel megvalósítani.

Amennyiben ehhez a feladathoz meg tudjuk oldani a modern alumínium LED profilok rendelkezésre állását, az gyakorlatilag már önmagában fél sikerrel ér fel.

 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.13 (2. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget