Ma 2021. 1. 20, szerda, Sebestyén napja van.

Embercsempészek, akik hat illegális migránst szállítottak

2021.01.12 16:12. - Iroda

A rendőrök két embercsempésszel és hat illegális migránssal szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Jász-Nagykun-Szolnok megyében.


 
 
 
Munkatársaink, a KR NNI Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály jelzése alapján, 2021. január 11-én 17 óra 30 perc és 2021. január 12-én 5 óra 30 perc között két embercsempésszel szemben intézkedtek, akik hat illegális migránst szállítottak gépjárművel Jász-Nagykun-Szolnok megyében.
 
A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság járőrei a csépai elágazásnál ellenőrizték 2021. január 11-én 19 óra 50 perckor a tehergépkocsit vezető 28 éves budapesti férfit és az autóban utazó társát, egy 25 éves budapesti nőt. A gépkocsi csomagterében 6 személy utazott, akik szír állampolgárnak mondták magukat. Az intézkedés során azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
 
A rendőrök a gépjárművezető ruházatának átvizsgálásakor kábítószer gyanúját keltő zöld növényi őrleményt és fehér port találtak. Az egyenruhások megállapították továbbá, hogy a sofőr a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll. A rendőrök a gépkocsivezetőt és társát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították és az őrizetbe vételükről határoztak.
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága embercsempészés bűntett miatt folytat el eljárás
 
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság
Fotó: Jász-Nagykun-szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.13 (2. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget