Ma 2021. 1. 20, szerda, Sebestyén napja van.

Újabb ittas vezetők az utakon

2021.01.13 11:56. - Iroda

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Az elmúlt napon a megye rendőrei tizenegy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá két ittas járművezetővel szemben intézkedtek


 
Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Jászárokszálláson, a Mocsár utca irányából a Gyóni utca felé 2021. január 12-én 20 óra körül. A sofőr haladása során személygépkocsijával megcsúszott, áttért a szemközti forgalmi sávba, majd a menetirány szerinti bal oldali árokba csúszott és egy villanyoszlopnak csapódva állt meg. A baleset helyszínére kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 28 éves sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ráadásul úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. A személygépkocsi utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A Jászberényi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban bűntett miatt folytat eljárást.
 
Egy helyi lakos közlekedett gépi üzemmódban használt elektromos kerékpárjával Fegyvernek belterületén 2021. január 12-én 17 óra körül, amikor a rendőr járőr ellenőrzés alá vonta. A 43 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért további mintavételre előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra. A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség miatt folytat eljárást.
 
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 
Fotó: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság  


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.13 (2. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget