Ma 2021. 1. 23, szombat, Zelma napja van.

Bélelt gyermeknadrágok télire

2021.01.14 14:43. - Kovács Janka

Bélelt nadrágot akkor keresünk magunknak vagy gyermekünk számára, ha olyan időjárás várható, amiben a hétköznapi elfoglaltságok vagy akár egy erdei túra vagy a korizás sem lenne kényelmes egy vastag harisnyával melegebbé varázsolt hagyományos nadrágban. (Hirdetés)


Kord vagy farmer bélelt anyagok a praktikum szolgálatában

A gyerekek gyakran nem szólnak, ha fáznak, ezért a szülők szeretik egy kicsit túlöltöztetni őket. Minél több a réteg, annál melegebb. A bélelt ruhadarabok azért is kedveltek a gyerekek ruhatárában, mert ugyanazt a hőérzetet egyszerűbb egy réteg feladásával biztosítani, mint a harisnya és aláöltöző párosával. Nem mellesleg a bélelt ruhadarabokkal vékonyabb anyagok is melegebb hatást képesek elérni. Pamut- vagy plüssbéléssel akát egy lányos pamut leggings is viselhető a téli hidegben.

Természetesen a hagyományos őszi-téli viselet, a kord, bársony és farmer anyagok is alkalmasak a bélelésre, de azok már vastagabb, nehezebb ruhadarabok lesznek. A bélelt nadrágok készülhetnek dupla réteggel és anyagában bélelve, bolyhozva is. A meleg hőérzet a kellemes hőtartáson alapul. Az anyag szálai közé szoruló levegő az állatok tollazatához, szőréhez hasonlatosan remekül szigetel. 

 

 

Melegen tartanak a legzordabb évszakokban is 

Mivel az embereket nem védi más, kénytelenek vagyunk a hidegben rétegesen öltözködni. A hétköznapi rohanásban nem öltözhetünk túl, ezért minél több funkciót lehet egy-egy darabba egyesíteni, annál jobb. Ezért ilyen népszerűek a bélelt nadrágok, mert kinti és benti viseletre is ajánlottak. 

A Ruhafalva minőségi új és használtruha-kínálatában többféle méretű és szabású fazon közül válogathattok, amik bent viselve sem melegek, ráadásul szabad mozgást biztosítanak minden alkalomra ovistól a kiskamasz méretig. 

A sportfoglalkozásra alkalmas ruhadarabok mellett utcai viseletet és kényelmes, nagylányos, bélelt leggings nadrágokat vagy mintás szabadidőnadrágokat is találtok a Ruhafalva áruház folyamatosan változó nadrágkínálatában. Az elegáns, vastag szövetnadrágtól kezdve a hétköznapi játszóterezéshez való praktikus, több zsebes kisfiús kord vagy farmernadrágig széles a választék, amiből válogatni lehet. A testhezálló vagy bővebb szárszabás változatos öltözködést biztosít a gyerekeknek minden korban és élethelyzetben. 

 

Sportolás közben is melegen

Szabadidős tevékenységekhez praktikus, vízlepergető bélelt nadrágokat is találtok a Ruhafalvánál. Az egyszínű darabok mellett mintás és mesehősökkel díszített ruházati termékekből is válogathattok. 

A tipikus őszi-téli sötét színvilág mellett az elsősorban ovisoknak ajánlott kantáros nadrágokat is megtaláljátok az áruházban, amik a hidegebb időben is garantálják, hogy az önfeledt játék alatt a derékrész intenzívebb mozgás miatt se húzódjon ki a nadrágból. A kertésznadrág később tinikorban is menő, ugye emlékszel? Nehogy lebeszéld őket róla! Te milyet választanál?

 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.20. (3. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget