Ma 2022. 10. 4, kedd, Ferenc napja van.

A 10 legnagyobb hiba, amit a nyerőgép-játékosok elkövetnek

2021.02.25 15:38. - Kovács Janka

Pörgessen és nyerjen! Mi baj lehet belőle? A magyarországi nyerőgép-játékosok nagy részének ismerős lehet a kérdés. Minél több időt töltünk a játékkal, annál jobban rájövünk, hogy minden nyerőgépnek más a hangulata. Annak ellenére, hogy ezek általában egyszerű játékok, árnyalataik csak néhány tucat pörgetés után derülhetnek ki. (Hirdetés)


Deli Péter szerző - akiről bővebben itt olvashat - megosztja velünk most a titkot, hogyan hozzuk ki a pörgetéseinkből a legtöbbet, és felsorol 10 általános hibát, amelyet sok nyerőgép-játékos elkövet.

Nem az RTP-re (Return to Player-re) koncentrálunk

Nem feltétlenül azok a legjobb, Magyarországon is elérhető nyerőgépek, amelyek csodás színekkel és remek hangeffektekkel keltik életre a képernyőt. A nyereménykifizetések százalékos értéke jó esetben magas - 95% vagy magasabb - kell legyen, így biztosítva a veszteségek gyakoribb megtérülését.

A legtöbb játékos kihagyja ezt a fontos lépést, és kvázi vakon játssza meg a rendelkezésre álló pénzét egy olyan nyerőgépen, amely nem biztos, hogy jó esélyeket kínál.

 

Tájékozatlanul játszunk

Szép számban érhető el szaktekintélyektől származó ajánlás a magyar játékosok számára, hogy folyamatosan tájékozottak legyünk, hol és mit érdemes játszani. Ezek a profi és tapasztalt játékosok rengeteg időt töltenek a legjobb online kaszinó magyar, valamint a legjobb játékgépek értékelésével. Tanácsadásuk ingyenes, elfogulatlan, és célja a játékélményünk és az esélyeink fokozása.

 

Spin, Spin, Spin

Megtanulni, hogy mikor szálljunk ki, a játékosi élet egyik legnagyobb kihívása. Egyértelműen dobogós nyerőgépes hiba, amelybe szinte minden játékos belefut élete során. A nyerőgépek gyors üteműek, és pillanatok alatt képesek leolvasztani a bankszámlánkat. Határozza meg az egyes játékokra tervezett pörgetések számát, és ragaszkodjon hozzá. Tovább élvezheti a játékot, pénzzel a zsebében, az esetleges veszteségeket kordában tartva.

 

A bónuszok kihagyása

A legtöbb kaszinó kínál bónuszajánlatokat, ezek figyelmen kívül hagyása hiba. Előfordulhat, hogy egy adott ajánlat a kedvenc nyerőgépünkre pont nem vonatkozik, de érdemes gyakran visszanézni az ajánlatokra, mert sűrűn változhatnak.

Minden apróbetűs résszel érdemes tisztában lenni már az első pörgetés előtt. Ez nagyszerű módja lehet annak, hogy ingyenesen szórakozzunk, és ha a szerencse mellénk áll, akkor egyedülálló lehetőséget szerezhetünk, hogy nyereményt zsebeljünk be ráfordítás nélkül.

 

Futunk a veszteségünk után

A veszteségeinket kergetni bármely kaszinójátékban szörnyű kiindulópont. Teljesen természetes, hogy mi játékosok olykor előrébb, máskor hátrébb állunk. Ez az egész játék alapjellemzője, és a szórakozás része. Ezt a tényt jobb már a kezdetektől elfogadni, még akkor is, ha a legjobb esélyekkel kecsegtető nyerőgépekkel játszik.

Tervezze meg az egyes nyerőgépek játékának költségvetését, és ideális esetben távozzon néhány győzelem után. A veszteségek üldözése hosszú távon olyan, mint amikor a kutya kergeti a saját farkát - reménytelen.

 

Más játékosokra hallgatunk

Fogalmazzuk át ezt. Remek tanácsokat általában jól bevált értékelő oldalak és igazán tapasztalt játékosok adnak. A legtöbb ember azonban általában olyan dolgokat ajánl, ami neki ugyan megfelelő, ám ez nem jelenti azt, hogy másnak is beválik.

A nyerőgépek, csakúgy, mint sok más szórakozási lehetőség, személyes ízlés kérdése.

 

Elhiszünk mindent, amit látunk

Köd és csillogás. A magyarországi kaszinók ismertek arról, hogy remek hangulatot teremtsenek. Az egyik legnagyobb nyerőgépes hiba, amelyet bárki elkövethet, az az, hogy bedőlünk olyan ígéreteknek, amelyeket eleve nehéz lehet elhinni.

Legyen szó hihetetlenül magas összegekről vagy végtelen esélyről bizonyos nyereményre, a legjobb megközelítés mindig az, hogy mérsékeljük az elvárásainkat, és legfőképp szórakozásból játszunk.

 

Vegyen részt a versenyben

A nyerőgépekkel való játék olyan, mintha egy pillanatra kikapcsolnánk a külvilágot. A játékosok általában azért választják ezt a játékot, hogy jól szórakozzanak, izgalmat keresnek, vagy egy kis elvonulásra vágynak. Nem ritka, hogy a játékosok végül megpróbálják felülmúlni azt, aki mellettük ül a kaszinóban. Mivel mindegyikük más-más játékot játszik, ennél léteznek sokkal jobb lehetőségek arra, hogy versengjenek egymással, pl. egy asztali játék segítségével.

Egy ilyen megközelítés remekül hasznosítható például kaszinótulajdonosok számára.

 

Az ingyenes nyerőgépek figyelmen kívül hagyása

Az ingyenes nyerőgépek nagyszerű módja annak, hogy rábukkanjunk a Magyarországon elérhető legjobb játékgépekre. Lehetővé teszik a játékosok számára, hogy akár hosszú távon is kipróbálhassanak bármennyi játékokat, kockázat nélkül. Mivel nagyon kevés dolog ingyenes ebben az életben, meg kell becsülni azokat a lehetőségeket, amikor ingyen tesztelhetjük, mi működik a legjobban nekünk, anyagi kockázat nélkül.

 

Nem szórakozásból játszunk

Ha nem a szórakozás a legfőbb oka a játékunknak, hanem valami más, az bizony a katasztrófa receptje. A nyerőgépek nem jelentenek megoldást a pénzügyi problémáink megoldására, annak ellenére, hogy sokan nagy győzelmekről álmodoznak, amelyek sorsfordítók lehetnek.

Játékosi aranyszabály, hogy csak addig szabad pörgetni, amíg örömmel tesszük.

 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2022. 09. 28. 39 szám
Szolnok Megyei Napló 2022. 09. 21. 38. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget