| Ma 2012. 5. 23, szerda, Dezső napja van. |
Regisztráció | Belépés
|
| Szolnokinaplo.hu - Humor | |
|---|---|
| Van egy jó vicced? oszd meg! | |
Írta: Iroda -Fiam azt csiripelték a madarak h te füvezel....2011.10.11. 11:49:24 -Anya szerintem meg te szívsz ha a kismadarakkal beszélgetsz |
|
Írta: Iroda A vezérigazgató aggódik egyik fiatal kollégája miatt, aki délben egy időre mindig eltűnik a munkahelyről. Elhatározza, hogy utánajár, és magánnyomozót fogad!2011.10.11. 11:50:48 A nyomozó annak rendje-módja szerint követi a megfigyelendő személyt, mikor délben elhagyja az épületet. Másnap a vezérigazgató szobájába siet, hogy beszámoljon a tapasztaltakról - Kovács úr a szokásos módon délben elhagyta az épületet, majd elhajtott a kocsijával a házához. Megebédelt az otthonában, majd szeretkezett a feleségével. Ezután elszívott néhányat a kiváló minőségű szivarjai közül. Végül visszatért a munkába. - Akkor semmi gond, végül is ezt az ebédidejében megteheti. Én meg már valami rossztól féltem… - Öööö… uram, megengedi, hogy tegezzem? - Hát… Persze, miért is ne? - Akkor hadd mondjam el ismét. Kovács úr a szokásos módon délben elhagyta az épületet, majd elhajtott a kocsiddal a házadhoz. Megebédelt az otthonodban, majd szeretkezett a feleségeddel. Ezután elszívott néhányat a kiváló minőségű szivarjaid közül. Végül visszatért a munkába… |
|
Írta: Admin2 Születése alkalmából álljon itt egy idézet D. D. Eisenhowertól:2011.10.14. 13:24:19 "A motiváció az, amikor ráveszed az embereket, hogy tegyék, amit te akarsz, és gondolják azt, hogy ők akarják." |
|
Írta: pafa Bár nem vicc, de ...mosolyt fakasztó. 2011.10.18. 12:37:36 Viki nevű 4 éves unokám az ovival az abonyi vadasparkban voltak. Mesélt az állatokról, majd egyszercsak közli: ...és képzeld, a szamárnak csíkos volt a farka! - Tényleg? És mitől volt csíkos a farka? - Hát elkapta a zebrától a csíkosságot! :) :) :) :) Cserfes Viki örömmel meséli: Képzeld mama voltam Grétinél (barátnő) és van saját kutyája. Kíváncsian érdeklődtem a kutyu paraméterei felől...milyen fajta, mekkora hogy hívják...stb. -Mire ő: Csipike a neve és egy számmal kissebb mint a mi kutyánk... ---------- Viki nagyon szeret mesét hallgatni.Egy ilyen alkalommal, már a sokadik mesénél tartva kissé kiszáradt a torkom, de Viki csak sorolta, sorolta mint egy kis főnök, melyik mesét szeretné még hallani... azt találtam mondani - Te egy kis hajcsár vagy, ...levegőt azért vehetek?? Majd - Teát töltöttem.."ezzel is nyertem egy kis időt"..eltelt néhány másodperc majd megszólalt-Mama vettél már levegőt?? Úgy gondolom örömteli, édes pillantok ezek!!!Sorsnak hálát adhat az, kinek része van benne. |
|
Írta: Admin2 2012. január 1-től új adókat vezet be a kormány: 2011.11.03. 11:34:10 Élenjáróknak: hangadó Gyászolóknak: hamvadó Figyelmetleneknek: lankadó Öngyilkosjelölteknek: feladó Narkolepsziásoknak: szunnyadó Alváshiányban szenvedőknek: fáradó Zenészeknek, énektanároknak: Cé a dó Karmestereknek, karnagyoknak: hang-adó Túlsúlyosoknak: puffadó, dagadó, has-adó Rohanó életmódot folytatóknak: szaladó Könyvelőknek, matematikusoknak: számadó Kissé sem konzervatívoknak: haladó Extrém stílust követőknek: sikkadó Divatdiktátoroknak: mérvadó Mosodai alkalmazottaknak: száradó Szakmunkásoknak: szakadó Örömlányoknak: lyukadó Szégyenlősöknek: sápadó Fagyizóknak: olvadó Szomjasoknak: tikkadó Horgászoknak: hal-adó Szülő nőknek: életadó Atomfizikusoknak: hasadó Visszafogottaknak: mértékadó Karosszérialakatosoknak: horpadó Vendéglátósoknak: fogadó, vigadó Rádiós, tévés szerkesztőknek: híradó Fogorvosoknak, szájbetegeknek: fog-adó Gyomorbántalmazottaknak: pukkadó Reumás betegeknek: zsibbadó Pattanásos bőrűeknek: fakadó Orvosoknak: hála-adó Hívőknek: hálaadó Ingatlanközvetítőknek: eladó-kiadó Sportrendezvényen szurkolóknak: rangadó Magas katonai beosztásúaknak: rang-adó Munkahelyteremtőknek, foglalkoztatóknak: munkaadó Tépőzár-készítőknek: tapadó Rágógumizóknak: ragadó Félősöknek: borzadó Okosoknak: ötletadó Tipp-mixelőknek: tippadó Virágárusoknak: hervadó Felelőknek: válaszadó Ünnepélyes megnyitóknak: átadó Színházi öltöztetőknek: ráadó Szerelmeseknek: odaadó Nemmel válaszolóknak: tagadó Közösséghez tartozóknak: tag-adó Későn távozó vendégeknek: maradó Nagytestű kutyatulajdonosoknak: mar-adó Udvarias tömegközlekedőknek: helyadó Napfelkeltét bámulóknak: pirkadó Kamaszoknak: lázadó Betegeknek: láz-adó Agyzsugorban szenvedőknek: sorvadó Tartozóknak: megadó Kölcsönzőknek: visszaadó |
|