Szolnokinaplo.hu - Civil fórum | |
---|---|
civilektől civileknek | |
![]() |
Írta: pafa Megszűrt civilek bólogattak...2011.10.18. 12:18:19 http://nol.hu/belfold/megszurt_civilek_bologattak_a_kormanynak |
![]() |
Írta: Zsuzs Feljelentett Magyar Zoltán rendőr becsületsértésért. 2011.11.08. 17:10:08 Ezért beidéztek kihallgatásra a rendőrségre. Természetesen nem szabályszerűen küldték ki az idézést. Segítséget szerettem volna kérni az időpont módosítására, csak simán, szépen. Sajna nem tudtam megtenni, packáztak velem. Először a beidéző rendőr titkárságát kapcsolták, utána a személyzeti osztályt, majd a főnököt. Neki már elmondtam, hogy utálom a szolnoki rendőrséget, és szakmailag alkalmatlannak tartom mindennemű feladat elvégzésére. Ezután ígéretet kaptam az időpont megváltoztatására. Nem értem, hogy szép szóval miért nem lehet eredményt elérni náluk? A másik, ha én szabálysértést követek el, legalább 30 ezer Ft-ba kerül. Ők miért ússzák meg büntetlenül tévedéseiket? |
![]() |
Írta: pafa 2011.12.30. 09:30:04 2011. Szilveszteri Óév Búcsúztató közös futás Már hagyományosnak tekinthető, Szilveszteri Óév Búcsúztató közös futás Szolnokon december 31-én 10.00-kor. Útvonal: indulás Csokonai út 32. 10:00, Egyetértés úton keresztül a Zagyvaparti sétány vége 10:07, Dr. Sebestyén Gyula krt., Zagyva-híd 10:12, Zagyvaparti sétány vége 10:19, Dr. Béres József sétány eleje a hídnál 10:20, Tiszavirág híd 10.23, Vízirendőrség 10:26, Dr. Hegedüs Lajos sétány vége 10:36, forduló és vissza a fenti útvonalon. Időpontok segítenek csatlakozásban bárhol az útvonalon. A fordulónál forró tea vagy forralt bor kíséretében búcsúztatjuk közösen az évet. Nem verseny és nem gyorsító edzés! szándékunk szerint ez a kocogás az év utolsó közös sport élménye legyen. Szilveszteri öltözet viselése nem kötelező. Részvételi szándékot kérjük előzetesen jelezzétek a szervezés érdekében a következő email címre: zolfut@gmail.com !vagy csatlakozzatok a közös élmény reményében. Minden mozogni vágyót vár az Auriga Klub, Gördögök SE . Sporttársi üdvözlettel Szabovik Zoltán CVK elnök 30/8155725 |
![]() |
Írta: pafa Azt mondják, aki fát ültet, az nem ragad le a jelennél, hanem a jövőre (a jövő nemzedékére) gondol.2012.4.17. 21:23:55 Szolnokon a Városvédő egyesületek a városvédő egyesületek alkotta Civil Városmarketing Kerekaszta ( CVK) úgy gondolta ezért tesz is. „Szeresd a várost"- meghirdetett faültetési akciója (a Dr Hegedűs Lajos sétány, Aradi vértanúk tere) elérkezett a tényleges kivitelezéshez. 2012. 04.14. szombaton az Aradi vértanúk emlékhelynél a kissé kedvezőtlen időjárás ellenére a várossal egyeztetett és kijelölt helyre, Leyland ciprusok kerültek kiültetésre. A kis létszám avagy érdektelenség? talán az időjárásnak volt köszöhető.. A nemes feladat folytatódik, akit érdekel és szeretne csatlakozni figyelje a felhívást. |
![]() |
Írta: pafa Tényleg mindenki elhúzott...Lacibán kívül.2012.4.25. 08:39:43 |
Hirdetés
Keresés
Ajánló

Hírek röviden
15:11 - Gyógynövényes sertéshús alapú termékeket…
14:49 - Orvhorgászokat fogtak Kiskörénél
14:53 - Helikopterszimulátort adtak át Szolnokon
09:10 - Jöjjön el hallókészülék szerviznapunkra…
15:51 - Nyár végére befejeződik az…
Webmail
Időjárás
Szavazás
Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?
♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)
♦ Helyi rádiók (0%)
♦ Helyi televízió (0%)
♦ Ingyenes újságok (28.57%)
♦ Napilap (0%)