Ma 2020. 1. 26, , Vanda napja van.

Így válasszunk tűzhelyet…

Így válasszunk tűzhelyet…
2019.10.14 13:44. -

A háztartási nagygépek vásárlása minden esetben komoly odafigyelést követel meg, hiszen szeretnénk olyan készüléket választani, amit hosszú éveken keresztül nagy megelégedettséggel használhatunk.

 Hogyan boldoguljunk vállalkozásként az interneten? A szöveg a kulcs!

Hogyan boldoguljunk vállalkozásként az interneten? A szöveg a kulcs!
2019.09.16 09:30. -

Életünk egy jelentős része a virtuális térben zajlik és az sem kérdés, hogy egy vállalkozás is csak akkor működőképes, ha jelen van e világban. Az internet elkényeztet bennünket, hiszen minden információt megtalálunk percek alatt, bármilyen témáról legyen is szó. A jóhoz, mint tudjuk, nagyon könnyű hozzászokni, éppen ezért annak van nyert ügye, aki minél több információt szolgáltat.

Milyen grillt válasszak?

Milyen grillt válasszak?
2019.07.18 10:19. -

Itt a nyár, süt a nap, bennünk pedig felébred a vágy a grillezés iránt. A grillezés nem egyszerű ételkészítés, hanem igazi pihenés, családi és közösségi program. Sajátos hangulata van, a különleges ízvilág csak rásegít erre.Miért érdemes automata ajtót választani?

Miért érdemes automata ajtót választani?
2019.06.24 10:07. -

Az automata bejárati ajtóknak számos előnye létezik, amire mindenki ráeszmél, amikor használni kezdik a régi, hagyományosan nyílódó és záródó ajtók helyett. Amennyiben lecseréli erre a korszerűbb, modern megjelenésű automata működésű ajtóra a régit, akkor üzlete olyan benyomást fog kelteni a partnereiben/ügyfeleiben, mintha a cég a jövőből lépett volna a jelenbe. (Hirdetés)Kik azok, akik iparűzési adót fizetnek?

Kik azok, akik iparűzési adót fizetnek?
2019.06.24 10:03. -

Leginkább a kisvállalkozók érzik azt, hogy a település csak egy újabb kötelező befizetésre akarja rábírni, mikor szóba kerül az iparűzési adó. (Hirdetés)Mit érdemes tudni a faktorálás kontírozásáról?

Mit érdemes tudni a faktorálás kontírozásáról?
2019.06.20 14:50. -

A faktorálás olyan vállalkozások számára jelent hatékony megoldást, akik a vevőik részéről történő késedelmes fizetések miatt likviditási nehézségekkel kénytelenek szembenézni. Számukra a hagyományos banki hitelnél egyszerűbb, gyorsabb és kiszámíthatóbb bevételi forrást jelent, ha a kintlévőségeiket megvásárolja egy faktorcég. (Hirdetés)Honnan rendeljünk limuzint különböző rendezvényekre?

Honnan rendeljünk limuzint különböző rendezvényekre?
2019.06.20 14:45. -

Számos olyan alkalom adódhat egy ember életében, amikor igenis meg akarja adni a módját az érkezésnek vagy éppen a megjelenésnek. Amennyire meghatározó az öltözék egy bizonyos rendezvényen, ugyanannyira mérvadó, hogy mivel és hogyan érkezik meg az ember. (Hirdetés)Sokakat megosztó kérdés, hogy jó játék-e a Barbie baba

Sokakat megosztó kérdés, hogy jó játék-e a Barbie baba
2019.06.20 11:49. -

Én ki merem mondani, hogy egyértelműen igen. Persze nem mindegy, hogyan kezeljük a dolgot. Sokszor hallani ezekkel a babákkal kapcsolatban azt a vádat, hogy torzítja a gyerekek világképét, csak akkor érzik majd magukat csinosnak, a társadalom által elfogadhatónak, ha hasonlítanak a magassarkúban járó karcsú, gyönyörű hajkoronával ékeskedő, mindig csodaszép Barbie-hoz. (Hirdetés)Feladott poggyász kisokos a Wizzairnél

Feladott poggyász kisokos a Wizzairnél
2019.06.20 11:45. -

2018. november 1-jétől a Wizzair megváltoztatta a poggyászokra vonatkozó paramétereit, és új szabályokat vezetett be. Ez természetesen nem csak a kézipoggyászokra, hanem a feladott poggyászokra vonatkozik, így ma az utóbbit foglaljuk össze.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.01.22. (3. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget