Ma 2019. 7. 20, szombat, Illés napja van.

Milyen grillt válasszak?

Milyen grillt válasszak?
2019.07.18 10:19. -

Itt a nyár, süt a nap, bennünk pedig felébred a vágy a grillezés iránt. A grillezés nem egyszerű ételkészítés, hanem igazi pihenés, családi és közösségi program. Sajátos hangulata van, a különleges ízvilág csak rásegít erre.Miért érdemes automata ajtót választani?

Miért érdemes automata ajtót választani?
2019.06.24 10:07. -

Az automata bejárati ajtóknak számos előnye létezik, amire mindenki ráeszmél, amikor használni kezdik a régi, hagyományosan nyílódó és záródó ajtók helyett. Amennyiben lecseréli erre a korszerűbb, modern megjelenésű automata működésű ajtóra a régit, akkor üzlete olyan benyomást fog kelteni a partnereiben/ügyfeleiben, mintha a cég a jövőből lépett volna a jelenbe. (Hirdetés)Kik azok, akik iparűzési adót fizetnek?

Kik azok, akik iparűzési adót fizetnek?
2019.06.24 10:03. -

Leginkább a kisvállalkozók érzik azt, hogy a település csak egy újabb kötelező befizetésre akarja rábírni, mikor szóba kerül az iparűzési adó. (Hirdetés)Mit érdemes tudni a faktorálás kontírozásáról?

Mit érdemes tudni a faktorálás kontírozásáról?
2019.06.20 14:50. -

A faktorálás olyan vállalkozások számára jelent hatékony megoldást, akik a vevőik részéről történő késedelmes fizetések miatt likviditási nehézségekkel kénytelenek szembenézni. Számukra a hagyományos banki hitelnél egyszerűbb, gyorsabb és kiszámíthatóbb bevételi forrást jelent, ha a kintlévőségeiket megvásárolja egy faktorcég. (Hirdetés)Honnan rendeljünk limuzint különböző rendezvényekre?

Honnan rendeljünk limuzint különböző rendezvényekre?
2019.06.20 14:45. -

Számos olyan alkalom adódhat egy ember életében, amikor igenis meg akarja adni a módját az érkezésnek vagy éppen a megjelenésnek. Amennyire meghatározó az öltözék egy bizonyos rendezvényen, ugyanannyira mérvadó, hogy mivel és hogyan érkezik meg az ember. (Hirdetés)Sokakat megosztó kérdés, hogy jó játék-e a Barbie baba

Sokakat megosztó kérdés, hogy jó játék-e a Barbie baba
2019.06.20 11:49. -

Én ki merem mondani, hogy egyértelműen igen. Persze nem mindegy, hogyan kezeljük a dolgot. Sokszor hallani ezekkel a babákkal kapcsolatban azt a vádat, hogy torzítja a gyerekek világképét, csak akkor érzik majd magukat csinosnak, a társadalom által elfogadhatónak, ha hasonlítanak a magassarkúban járó karcsú, gyönyörű hajkoronával ékeskedő, mindig csodaszép Barbie-hoz. (Hirdetés)Feladott poggyász kisokos a Wizzairnél

Feladott poggyász kisokos a Wizzairnél
2019.06.20 11:45. -

2018. november 1-jétől a Wizzair megváltoztatta a poggyászokra vonatkozó paramétereit, és új szabályokat vezetett be. Ez természetesen nem csak a kézipoggyászokra, hanem a feladott poggyászokra vonatkozik, így ma az utóbbit foglaljuk össze.Minden, amit a baba zöld székletéről tudni érdemes

Minden, amit a baba zöld székletéről tudni érdemes
2019.02.26 13:31. -

A széklet színe és állaga sokat elárul az egészségi állapotról, és ez a babák esetében sincsen másként. Az újszülöttek székletét több tényező is befolyásolhatja, így az életkor, az aktuális egészségi állapot és persze az elfogyasztott táplálék is. A normálisnak mondható sárgás vagy barnás széklet helyett azonban előfordulhat az is, hogy a pelenkában zöld színnel találkozik a szülő.

 A multitasking működési elve

A multitasking működési elve
2019.01.25 12:31. -

A divatos multitasking kifejezés annyit takar, hogy valaki egyszerre, több tevékenységet, párhuzamosan is el tud végezni. Háttérmechanizmusát tekintve, ilyenkor figyelmünket egy időben, több irányba célozzuk, azonban a tudomány jelenlegi állása szerint a valódi multitasking hatékonyan nem kivitelezhető. Hasonló eredményt gyors figyelem váltással érhetünk el. (Hirdetés)Milyen az igazi tölthető és LED-es zseblámpa?

Milyen az igazi tölthető és LED-es zseblámpa?
2019.01.25 12:26. -

Azok a zseblámpák, ami tölthetők és LED-del működnek, sokkal hosszabb élettartamúak, mint hagyományos kialakítású társaik. Lássuk, hogy miért? (Hirdetés)Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.07.17. 28.szám
Presztízs nyár 2019. VI. évfolyam 2.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget