Ma 2019. 5. 21, kedd, Konstantin napja van.

Minden, amit a baba zöld székletéről tudni érdemes

Minden, amit a baba zöld székletéről tudni érdemes
2019.02.26 13:31. -

A széklet színe és állaga sokat elárul az egészségi állapotról, és ez a babák esetében sincsen másként. Az újszülöttek székletét több tényező is befolyásolhatja, így az életkor, az aktuális egészségi állapot és persze az elfogyasztott táplálék is. A normálisnak mondható sárgás vagy barnás széklet helyett azonban előfordulhat az is, hogy a pelenkában zöld színnel találkozik a szülő.

 A multitasking működési elve

A multitasking működési elve
2019.01.25 12:31. -

A divatos multitasking kifejezés annyit takar, hogy valaki egyszerre, több tevékenységet, párhuzamosan is el tud végezni. Háttérmechanizmusát tekintve, ilyenkor figyelmünket egy időben, több irányba célozzuk, azonban a tudomány jelenlegi állása szerint a valódi multitasking hatékonyan nem kivitelezhető. Hasonló eredményt gyors figyelem váltással érhetünk el. (Hirdetés)Milyen az igazi tölthető és LED-es zseblámpa?

Milyen az igazi tölthető és LED-es zseblámpa?
2019.01.25 12:26. -

Azok a zseblámpák, ami tölthetők és LED-del működnek, sokkal hosszabb élettartamúak, mint hagyományos kialakítású társaik. Lássuk, hogy miért? (Hirdetés)Mit tegyünk, ha egyedi telefontokot szeretnénk?

Mit tegyünk, ha egyedi telefontokot szeretnénk?
2019.01.25 12:24. -

Amennyiben egyedi tok tervezésén törjük a fejünket, akkor számos dolgot jó, ha előre letisztázunk magunkban. Attól függően, hogy mit kedvelünk jobban, elkészíttethetjük személyesen, de akár interneten keresztül is. (Hirdetés)Hogyan tisztítsuk a fúvókákat házilag?

Hogyan tisztítsuk a fúvókákat házilag?
2019.01.25 12:20. -

A minőségi fúvókákat gyártó PNR magyarországi képviselőjeként van jelen a Monojet Kft. a hazai piacon. A PNR az ipari precíziós fúvókák gyártásával foglalkozó nemzetközileg is elismert cég, amely minőségi termékeivel számtalan iparágban van jelen. Fúvókáinak többféle alkalmazási és felhasználási területe is van. (Hirdetés)LED lámpa és jelzőfényes kapcsoló

2019.01.25 12:17. -

Aki sokat kel fel az éjszaka közepén, szereti, ha látszanak a villanykapcsolók a sötétben. (Hirdetés)Mennyibe kerül(jön) egy eljegyzési gyűrű?

Mennyibe kerül(jön) egy eljegyzési gyűrű?
2019.01.25 12:14. -

Azt hihetnénk, hogy a vőlegény jelölteket nem elsősorban az foglalkoztatja, hogy mennyibe kell kerüljön egy eljegyzési gyűrű, pedig igen sok fejfájást okoz nekik. Éppen ezért megpróbálunk segíteni egy kicsit abban, hogy mégis mennyi is az az annyi. (Hirdetés)Hogyan feljesszük a belső kommunikációt?

Hogyan feljesszük a belső kommunikációt?
2019.01.25 12:11. -

Mai témánk egy roppant összetett program, méghozzá a formális és az informális vállalati kommunikáció és annak fejlesztése. Mivel ez nagyban felel a dolgozói elégedettségért, ezért roppant fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk rá. (Hirdetés)OTP Bank: stabilitás és úttörő digitális fejlesztések a pénzügyek terén

2019.01.23 20:43. -

Bankválasztás során a legtöbb ember számára a stabilitás és a megbízhatóság elsődleges szempont, azonban mára az is fontos, hogy egy bank lépést tudjon tartani a változatos igényekkel. Az OTP Bank egyszerre képviseli a stabilitást és a haladást a magyar bankpiacon: közel hét évtizedes működése során egy, a fejlesztésekben élen járó, régiós szinten is meghatározó szereplővé nőtte ki magát. Az itt dolgozók szakértelmének, megbízhatóságnak köszönhetően, az új megoldások sorával a bank az évtizedek során megőrizte stabil piaci helyzetét, míg a kiemelkedő ügyfélszolgálat elismeréseként a tavalyi évben immáron harmadszorra nyerte el az „Év Bankja”díjat. (Hirdetés)Egy kis extra az ágyban, avagy vágyfokozók és stimulálók

Egy kis extra az ágyban, avagy vágyfokozók és stimulálók
2018.12.28 00:26. -

Mit tegyünk, ha a szexuális életünk kicsit langyos, leült és szürke lett? Mivel dobhatjuk fel, ha a vágy már nem a régi, vagy csak egyszerűen túl sok a rutin? Próbáljunk ki egy kis afrodiziákumot, a hatás garantált! (Hirdetés)Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.05.15.
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget