Ma 2019. 11. 19, kedd, Erzsébet napja van.

Így válasszunk tűzhelyet…

Így válasszunk tűzhelyet…
2019.10.14 13:44. -

A háztartási nagygépek vásárlása minden esetben komoly odafigyelést követel meg, hiszen szeretnénk olyan készüléket választani, amit hosszú éveken keresztül nagy megelégedettséggel használhatunk.

 Hogyan boldoguljunk vállalkozásként az interneten? A szöveg a kulcs!

Hogyan boldoguljunk vállalkozásként az interneten? A szöveg a kulcs!
2019.09.16 09:30. -

Életünk egy jelentős része a virtuális térben zajlik és az sem kérdés, hogy egy vállalkozás is csak akkor működőképes, ha jelen van e világban. Az internet elkényeztet bennünket, hiszen minden információt megtalálunk percek alatt, bármilyen témáról legyen is szó. A jóhoz, mint tudjuk, nagyon könnyű hozzászokni, éppen ezért annak van nyert ügye, aki minél több információt szolgáltat.

Milyen grillt válasszak?

Milyen grillt válasszak?
2019.07.18 10:19. -

Itt a nyár, süt a nap, bennünk pedig felébred a vágy a grillezés iránt. A grillezés nem egyszerű ételkészítés, hanem igazi pihenés, családi és közösségi program. Sajátos hangulata van, a különleges ízvilág csak rásegít erre.Miért érdemes automata ajtót választani?

Miért érdemes automata ajtót választani?
2019.06.24 10:07. -

Az automata bejárati ajtóknak számos előnye létezik, amire mindenki ráeszmél, amikor használni kezdik a régi, hagyományosan nyílódó és záródó ajtók helyett. Amennyiben lecseréli erre a korszerűbb, modern megjelenésű automata működésű ajtóra a régit, akkor üzlete olyan benyomást fog kelteni a partnereiben/ügyfeleiben, mintha a cég a jövőből lépett volna a jelenbe. (Hirdetés)Kik azok, akik iparűzési adót fizetnek?

Kik azok, akik iparűzési adót fizetnek?
2019.06.24 10:03. -

Leginkább a kisvállalkozók érzik azt, hogy a település csak egy újabb kötelező befizetésre akarja rábírni, mikor szóba kerül az iparűzési adó. (Hirdetés)Mit érdemes tudni a faktorálás kontírozásáról?

Mit érdemes tudni a faktorálás kontírozásáról?
2019.06.20 14:50. -

A faktorálás olyan vállalkozások számára jelent hatékony megoldást, akik a vevőik részéről történő késedelmes fizetések miatt likviditási nehézségekkel kénytelenek szembenézni. Számukra a hagyományos banki hitelnél egyszerűbb, gyorsabb és kiszámíthatóbb bevételi forrást jelent, ha a kintlévőségeiket megvásárolja egy faktorcég. (Hirdetés)Honnan rendeljünk limuzint különböző rendezvényekre?

Honnan rendeljünk limuzint különböző rendezvényekre?
2019.06.20 14:45. -

Számos olyan alkalom adódhat egy ember életében, amikor igenis meg akarja adni a módját az érkezésnek vagy éppen a megjelenésnek. Amennyire meghatározó az öltözék egy bizonyos rendezvényen, ugyanannyira mérvadó, hogy mivel és hogyan érkezik meg az ember. (Hirdetés)Sokakat megosztó kérdés, hogy jó játék-e a Barbie baba

Sokakat megosztó kérdés, hogy jó játék-e a Barbie baba
2019.06.20 11:49. -

Én ki merem mondani, hogy egyértelműen igen. Persze nem mindegy, hogyan kezeljük a dolgot. Sokszor hallani ezekkel a babákkal kapcsolatban azt a vádat, hogy torzítja a gyerekek világképét, csak akkor érzik majd magukat csinosnak, a társadalom által elfogadhatónak, ha hasonlítanak a magassarkúban járó karcsú, gyönyörű hajkoronával ékeskedő, mindig csodaszép Barbie-hoz. (Hirdetés)Feladott poggyász kisokos a Wizzairnél

Feladott poggyász kisokos a Wizzairnél
2019.06.20 11:45. -

2018. november 1-jétől a Wizzair megváltoztatta a poggyászokra vonatkozó paramétereit, és új szabályokat vezetett be. Ez természetesen nem csak a kézipoggyászokra, hanem a feladott poggyászokra vonatkozik, így ma az utóbbit foglaljuk össze.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 11.13. (45. szám)
Presztízs magyazin ősz IV. évfolyam 3.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget