Ma 2020. 3. 28, szombat, Hajnalka napja van.

Farsangi vacsora est a Jazz Borétteremben

Farsangi vacsora est a Jazz Borétteremben
2020.02.19 20:08. -

(Hirdetés)Megéri az olcsó fotókönyv?

Megéri az olcsó fotókönyv?
2020.02.19 13:14. -

Egy igazán jó fotókönyv főbb ismertetőjegyei, hogy jó minőségű, a képek élesek és a színek is tökéletesen mutatnak. Persze ma már bárhol, bármikor rendelhetünk fotókönyvet, csak meg kell nézni, hogy mindig megbízható helyről válasszunk. (Hirdetés)Miről ismerszik fel a jó oktató?

Miről ismerszik fel a jó oktató?
2020.02.14 09:35. -

A jogosítvány megszerzésére irányuló folyamat akkor fog hatékonyan végigmenni, hogyha sikerül felkészült és segítőkész oktatót találni magad mellé. Hogy milyen ismérvei lehetnek a jó oktatónak? (Hirdetés)Aden sminktermékek

Aden sminktermékek
2020.02.14 09:31. -

Az Aden egy méltán népszerű magyar sminkmárka, amely már Európa több országát is meghódította. Rendkívül magas minőséget képviselnek, köszönhetően részben annak, hogy a kozmetikumok többsége Németországban és Olaszországban készül, ahol tisztában vannak a prémium sminkmárkák irányába támasztott elvárásokkal. Ám nem csak a minőség, hanem a márka számára az is nagyon fontos, hogy kiemelkedő ár-érték arányú termékeket kínáljon a piacon.  (Hirdetés)Kifinomult ital különlegességek egyenesen a misztikus világ rajongóinak

Kifinomult ital különlegességek egyenesen a misztikus világ rajongóinak
2020.02.14 09:24. -

A misztikus, kitalált és végletekig titokzatos karakterek szerencsére nemcsak képregények és filmes alkotások formájában köszönnek vissza. Ebben a cikkben ugyanis összegyűjtöttük azokat az ital csodákat, amik kellő igényességgel elevenítik fel a misztikus lények szellemét. (Hirdetés)Készüljünk fel az interjúra!

Készüljünk fel az interjúra!
2020.02.13 08:47. -

Az állásinterjúra való behívás már egy pozitív dolog lehet számunkra, ez azt jelenti, hogy önéletrajzunk elnyerte a cég tetszését, és szeretne minket jobban megismerni. Az ilyen esetben mindig kérjünk egy kis időt. Időt, hogy képesek legyünk felkészülni az interjúra, megismerni közelebbről a céget, utána nézni, hogy hova kell pontosan menni, és oda mivel tudunk eljutni, hiszen nem jó elkésni az interjúról. (Hirdetés)Ügyintézőt kerers a Magic Party-Box

Ügyintézőt kerers a Magic Party-Box
2020.02.11 11:31. -

(Hirdetés)Hol keressünk új állást?

Hol keressünk új állást?
2020.02.10 09:32. -

Az új álláskeresésé sosem egy egyszerű dolog. Rengeteg idővel járhat, megkell írnunk az önéletrajzunkat, a motivációs leveleket, majd jelentkezés után várjuk a visszajelzéseket. Azonban sok vállalkozás nem jelez nekünk. Ilyenkor az ember elkezd mérges és ideges lenni egyben. Saját magát kezdi el okolni, hogy ő az, aki sehova nem kell. Pedig ez nincs így, csak a megfelelő helyen kell keresnünk. (Hirdetés)Az életkor mennyire befolyásolja álláskeresésünk?

Az életkor mennyire befolyásolja álláskeresésünk?
2020.02.08 08:22. -

Állásjelentkezésünknél a cégvezető vagy HR-es kollégák sok mindent figyelembe vesznek. Szaktudásunk, tapasztalatunk, lakhelyünk, nemünk és az életkorunk. (Hirdetés)Milyen haszna van a diákmunkának?

Milyen haszna van a diákmunkának?
2020.02.06 10:17. -

Diákként az egyetem vagy iskola mellett vannak, aki már most is dolgoznak, azonban sokan csak a hosszabb szünetek alatt vállalnak diákmunkákat, amikor idejük engedik. (Hirdetés)

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.03.25 (12. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget